Pogoji poslovanja

GOZDNI MOŽ, Lucija Vidic s.p.

Ledina 40

4260 Bled
ID za DDV: 99130670, nisem davčni zavezanec

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Gozdni mož so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007 in 86/2009), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljalec spletne trgovine gozdnimoz.si je podjetje GOZDNI MOŽ, Lucija Vidic s.p.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje GOZDNI MOŽ si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja v spletni trgovini gozdnimoz.si

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini gozdnimoz.si so izražene v evrih. Cene ne vsebujejo stroškov dostave.

Podjetje Gozdni mož si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Akcije in ponudba

Splošna in akcijska ponudba izdelkov ter cene le-teh v spletni trgovini veljajo do preklica ali razprodaje zalog.

Podjetje Gozdni mož si pridržuje pravico do umika izdelkov iz ponudbe brez prehodne najave.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Gozdni mož se obvezuje varovati podatke o kupcih in članih (osebni podatki, podatki o nakupih). Vse podatke, ki jih pridobi v spletni trgovini gozdnimoz.si in zbrane podatke, sme uporabljati izključno za izvedbo nakupov. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini gozdnimoz.si sta potrebna izključno zaradi pravilnega izvajanja storitev spletne trgovine.

Odgovornosti

Podjetje GOZDNI MOŽ se obvezuje, da bodo podatki na strani spletne trgovine gozdnimoz.si točni in ažurni, ne garantira pa za točnost informacij in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake pri vsebinah.

Naročilo, nakup, potrditev naročila

Potek naročila poteka tako, da najprej izberete en ali več izdelkov, in ga/jih dodate v košarico s klikom na gumb “Kupi”. Na vrhu strani se prikaže izpisek z izdelki trenutno v košarici, kjer je možno klikniti “Poglej v košarico” ali “Na blagajno”. Če želite pregledati vsebino naročila še enkrat, ter spreminjati količino naročenih izdelkov, potem kliknete “Poglej v košarico”.

S klikom “Na blagajno” pridete na zadnji korak nakupa, kjer se lahko registrirate, ali pa opravite nakup kot gost. Če ste že obstoječ registriran uporabnik, potem se prijavite in vam ni treba izpolnjevati podatkov za dostavo.

V sekciji “Moji osebni podatki” vpišete ime, priimek, email ter opcijsko telefon (ni obvezen podatek). V sekciji “Moj naslov” vpišete naslov, mesto/kraj, poštno številko ter izberete državo in regijo. Opcijsko, za izdajo računa na podjetje, lahko vpišete naziv podjetja ter davčno številko. Spodaj morate potrditi, da se strinjate s politiko zasebnosti. Če kliknete na napis “politika zasebnosti”, se v pojavnem oknu prikažejo informacije glede politike zasebnosti.

V sekciji “Način dostave” izberete način dostave, ali je to osebni prevzem (brezplačna poštnina) ali pa dostava s Pošto Slovenije.

V sekciji “Način plačila” izberete način plačila, možno je plačilo ob prevzemu, plačilo po predračunu ali plačilo preko sistema Paypal.

Spodaj je na voljo še celoten povzetek naročila in izpis cen, kjer je možno tudi urejanje količin izdelkov ter odstranjevanje izdelka. V polje “komentar” lahko vpišete morebitne opombe.

Na koncu morate potrditi, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

Naročilo oddate s klikom na gumb “Potrdi naročilo”.

Vse morebitne napake pri oddajanju naročila lahko sproti popravljate dokler ni naročilo dokončno oddano. V primeru, da je bilo naročilo že oddano in ste napako odkrili naknadno nas o tem obvestite na mail: info@gozdnimoz.si

Po tem koraku prejmete tudi zahvalno email sporočilo z povzetkom naročila.

Dobava, dostava in prevzem

Blago dostavlja Pošte Slovenije ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oziroma pogodbenega razmerja s podjetjem GOZDNI MOŽ. Način dostave si lahko izberete v procesu nakupa. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas v času dostave ni, vas bo pošiljka počakala na najbližji pošti.

Poštnina znaša 2,9 EUR. V kolikor izberete plačilo ob prevzemu, Pošta Slovenije zaračuna dodatno strošek položnice v višini 1,07 EUR. Ob naročilu izdelka velja dobavni rok 5-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem in o možnostih dobave obvestili.

Dostava poteka po Sloveniji. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno pozanimajte na e-naslovu info@gozdnimoz.si.

Podjetje GOZDNI MOŽ se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave.

Podjetje GOZDNI MOŽ ne odgovarja za prekoračen rok dostave.

Plačilo

Plačilo v spletni trgovini gozdnimoz.si lahko opravite ob prevzemu, po predračunu, Paypal-u ali s plačilnimi karticami Visa, Mastercard. Način plačila si lahko izberete v procesu nakupa.

Vsi izdani računi se hranijo na sedežu podjetja. Stranka lahko kadarkoli zahteva svojo kopijo računa preko e naslova: info@gozdnimoz.si.

Garancija

Garancije izdelkov v spletni trgovini gozdnimoz.si so različne, v večino primerih velja eno leto ali več, če je prišlo do napake izdelka po naši krivdi. Garancija je veljavna s predložitvijo računa. Garancijski rok je naveden na računu.

Garancije NE morete uveljavljavitiv naslednjih primerih: 1) če je prišlo do normalne obrabe, 2) če je prišlo do škode z vodo ali v požaru, 3) če je prišlo do poškodbe ohišja ali poškodbe ohišja in pasu zaradi zunanjih vplivov, 4) če je počilo steklo, 5) če so se izpraznile baterije, 6) če je prišlo do poškodbe pasu in ostalih poškodb, nastalih zaradi nepravilnega ravnanja in nepazljivosti, 7) če je prišlo do izgube ali kraje izdelka.

Reševanje sporov

V primeru reklamacije ali pritožbe, se obrnite na naslednje kontakte:

E-mail: info@gozdnimoz.si

Telefon: 031 874 756

Vsak zahtevek bo obravnan v največ petih delovnih dneh, pritožnik pa bo obveščen preko telefona ali emaila.

Informacije in podpora

PON – PET od 10.00 do 19.00 ure
Telefon: 031 874 756
E-mail: info@gozdnimoz.si